Contacteer ons

RM Cleaning is een jong en dynamisch bedrijf met een hart en een passie voor auto's. Uw auto nemen wij letterlijk onder handen. Wij bieden diensten aan om uw wagen er tip top te laten uitzien, van binnen en van buiten. Een wagen die door RM Cleaning werd behandeld, die mag gezien worden! Polieren, waxen, handwas en detailwas, dieptereiniging, motorreiniging en meer. Wanneer u uw voertuig komt ophalen, rijdt u met een schitterend gevoel weg. Terug zogoed als nieuw. Maar de leeftijd van uw auto heeft geen belang, oldtimers zijn eveneens welkom.
Contact

Contact Info

RM Cleaning

Wij hebben een hart voor auto's

Uw wagen wordt door ons met respect en zorg behandeld. Al onze diensten worden met "onze handen" uitgevoerd.
Wij werken aan uw voertuig totdat deze klaar is, proper en netjes.
Wielen hogedrukreiniging
Top service
polieren

polieren

In beide opties polieren zit gratis een detailwas inbegrepen!
Polieren: Het is aangeraden om, wanneer u uw wagen laat polieren, deze ook met een wax te laten behandelen. Zo kan de gepolierde lakcorrectie optimaal tot zijn recht komen.

1 stap polieren

Wanneer u kiest voor 1 stap polieren, geniet uw wagen van een hoogwaardige foam met daarbovenop een volledige detailwas. Lichte krassen en hologrammen worden zorgvuldig verwijderd uit de lak met behulp van verzorgende 3D polish. Uiteindelijk krijgt uw wagen weer een mooie glans!
1 stap polieren is de beste keuze als uw wagen klaar voor verkoop moet gezet worden of nood heeft aan een grondige was en blink beurt.

2 stappen polieren

Wanneer u kiest voor 2 stappen polieren, krijgt uw wagen dezelfde behandeling als bij 1 stap polieren. Zo voeren wij een hoogwaardige foam uit met daarbovenop een volledige detailwas. Tijdens de 2-staps behandeling wordt er eerst gebruikt van een centrisch machine van FLEX®. Er wordt dieper in de lak gepolijst met behulp van groffere polishpads. Op deze manier kunnen diepere krassen uit de lak verwijdert worden. Tenslotte polieren wij de wagen op excentrische manier.
2 stappen polieren is uitermate geschikt voor wagens met diepere krassen, een mat geworden lak of natuurrlijk als u uw wagen mooier wil zien blinken dan ooit!

 

Lees meer over polieren
polieren
waxen

waxen

Onze voedende wax biedt een extra lange bescherming aan uw lak. De wax verhoogt de duurzaamheid van de polish en zo kan uw wagen tot 1 jaar lang glanzen.
waxen
detailwas

detailwas exterieur

1. Reiniging van de velgen met zuurvrije velgenreiniger, welke de velg niet uitdroogt of schaad. De velg krijgt opnieuw een mooie glans. Alles gebeurd met behulp van velgenborstels.
2. Wielkasten worden volledig schoongemaakt.
3. De wagen wordt behandeld met een hoogwaardige foam. Deze verwijdert vliegenroest, insecten en vuil en geeft uw wagen een glans en gladde look.
4. De deurstijlen, scharnieren, autogril, tankdop en andere kleine kantjes worden schoongemaakt met behulp van krasvrije borsteltjes.
5. De overige delen van de auto worden met een krasvrije spons gewassen. Wij maken steeds gebruik van emmers met een grit guard.

 

detailwas interieur

1. Heel het interieur wordt meermaals tijdens het reinigingsproces gestofzuigd.
2. Met behulp van perslucht en desinfecterende tornado wordt alles proper gemaakt.
3. Dashboard en middenconsoles worden behandeld met krasvrije handborstels en microvezel droogdoeken. Deurpanelen, stuur, pedalen, etc. worden allen op deze manier gereinigd.

 

Optie dieptereiniging
detailwas exterieur
motorreiniging

motorreiniging

1. Motor wordt ingeneveld met motorreiniger, welke vervolgens wordt verspreid met behulp van een handborsteltje.
2. Motorruimte wordt volledig gestoomd.
3. Behandeling met motorfresh, wat zorgt voor een nieuw en frisse look van de motorruimte.
verkoop

klaarzetten voor verkoop

Als u uw wagen wilt laten klaarzetten voor verkoop worden de volgende stappen uitgevoerd zodat deze precies in nieuwstaat is:
1. Detailwas exterieur
2. Detailwas interieur (dieptereining niet inbegrepen)
3. Kleien van de wagen
4. 1 stap excentrisch polieren
Porsche verkoop